Canidelo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 82.05

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Tërheqje
USD 139.50

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Bukuri madhështore
USD 90.26

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 100.11

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Vetmi
USD 126.37

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

E ëmbël
USD 90.26

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 139.50

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

E paharrueshme
USD 90.26

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Jetë e Lumtur
USD 100.11

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 90.26

Entuziaste

Trëndafila

Pritshmëri
USD 90.26

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 139.50

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO