Carcavelos Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.21

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Misterioze
USD 97.86

Misterioze

12 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 123.53

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 123.53

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 97.86

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Forcë
USD 97.86

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 88.24

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

E re
USD 88.24

E re

Zambakë dhe trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 88.24

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 123.53

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

E ëmbël
USD 88.24

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 136.37

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO