Carnaxide Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 82.11

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Vdes për ty
USD 139.59

Vdes për ty

Trëndafila

E hirshme
USD 90.32

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 100.18

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 90.32

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 139.59

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Strehim
USD 139.59

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 90.32

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Shikim i Shpejtë
USD 139.59

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 90.32

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 90.32

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri
USD 126.45

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO