Ermezinde Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 82.32

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Joshje
USD 100.44

Joshje

12 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 90.56

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 100.44

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Optimizëm
USD 82.32

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 100.44

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 90.56

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 163.00

Thashethemëse

72 Trëndafila

Modesti
USD 90.56

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 90.56

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 139.95

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Nënshtrim
USD 139.95

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO