Esposende Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.48

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Besnikëri
USD 123.95

Besnikëri

24 Trëndafila

Vdes për ty
USD 136.82

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 98.19

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Vetmi
USD 123.95

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.48

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 88.53

Pranim Dashurie

Trëndafila

E ëmbël
USD 88.53

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 136.82

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Rini
USD 88.53

Rini

Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 136.82

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shikim i Shpejtë
USD 136.82

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO