Fânzeres Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.20

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Fyerje
USD 138.05

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 99.07

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 125.06

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

E ëmbël
USD 89.33

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Seksi
USD 118.56

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 138.05

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përkryerje
USD 125.06

Përkryerje

24 Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 89.33

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 138.05

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 138.05

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

E përjetshme
USD 89.33

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO