Faro Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.77

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Thashethemëse
USD 159.92

Thashethemëse

72 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 98.54

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 88.84

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Vdes për ty
USD 137.30

Vdes për ty

Trëndafila

E ëmbël
USD 88.84

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 137.30

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Shije e Mirë
USD 137.30

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E butë
USD 124.38

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Modesti
USD 88.84

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 88.84

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 137.30

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO