Funçal Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.67

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 99.64

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 99.64

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 81.67

Paç Fat

12 Trëndafila

Paqe
USD 89.84

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 89.84

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 138.85

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 138.85

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 89.84

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 89.84

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Mbrojtje
USD 99.64

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Joshëse
USD 89.84

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO