Gondomar Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.37

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 98.06

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Përqafime
USD 98.06

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 88.41

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 88.41

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 136.64

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 136.64

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Humor
USD 98.06

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Joshje e Gjatë
USD 123.78

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 98.06

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rrezikojmë
USD 88.41

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Magjepsëse
USD 136.64

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO