Kueluz Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.82

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mirënjohje
USD 90.00

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 99.82

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 81.82

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 90.00

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 139.09

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 90.00

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 126.00

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 139.09

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 81.82

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 139.09

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Dashuri e Ftohtë
USD 90.00

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO