Linda-a-Velha Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.25

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 99.13

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 89.38

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 89.38

E hirshme

Karafila , trëndafila

Tërheqje
USD 138.13

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Më Duaj Më Tepër
USD 89.38

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Seksi
USD 118.63

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 99.13

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Virtyt
USD 89.38

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 138.13

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Pajtim
USD 138.13

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Bukuri madhështore
USD 89.38

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO