Lisbona Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Lisbona është një qytet kulutor krenarë për muzeumet dhe kopshtet e veta. Kopshtet botanike të qytetit janë shtëpia e disa bimëve unike dhe të bukura nga e gjithë bota. Disa nga lulet që mund të shihen këtu janë margaritarët, karanfilat dhe lulet e misrit. Trëndafilat janë poashtu një pamje e zakonshme së bashku me orkidetë që rriten nëpër sera.
Rrezikojmë
USD 85.12

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Lavdi
USD 85.12

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 119.16

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 85.12

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 85.12

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 94.40

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 85.12

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 119.16

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Arratisu Me Mua
USD 85.12

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 77.38

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Guximtare
USD 131.54

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Dëshirë
USD 131.54

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 119.16

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 85.12

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Kotësi
USD 119.16

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 85.12

Shpresë

Gerbera

Magjepsëse
USD 131.54

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 77.38

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Lisbona. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Lisbona kohët e fundit : -