Loures Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.20

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Entuziaste
USD 88.22

Entuziaste

Trëndafila

Fisnikëri
USD 97.85

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Moderne
USD 88.22

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Mbyllje Hesapi
USD 97.85

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Flirtim
USD 88.22

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 88.22

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

E ëmbël
USD 88.22

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Përulësi
USD 88.22

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 136.35

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri ngurruese
USD 80.20

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 136.35

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO