Maia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.66

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 97.19

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 87.63

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 135.43

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Mbrojtje
USD 97.19

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Përsosmëri
USD 87.63

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 122.68

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 135.43

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Delikate
USD 87.63

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 79.66

Paç Fat

12 Trëndafila

Mbrojtje
USD 97.19

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rrezikojmë
USD 87.63

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO