Matosinhos Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.87

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Virtyt
USD 88.97

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 98.67

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 88.97

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 98.67

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

E ëmbël
USD 88.97

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 137.49

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 88.97

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Forcë
USD 98.67

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 137.49

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Pajtim
USD 137.49

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Qëndrueshmëri
USD 98.67

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO