Monsanto Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.92

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 99.94

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Besnikëri
USD 126.16

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 90.11

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 139.27

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 139.27

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 90.11

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Entuziaste
USD 90.11

Entuziaste

Trëndafila

Rehati
USD 139.27

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 139.27

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Mbrojtje
USD 99.94

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Përulësi
USD 90.11

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO