Monte Estoril Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.86

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 87.85

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Joshje
USD 97.43

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 87.85

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 97.43

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E hirshme
USD 87.85

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 97.43

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Martesë e Lumtur
USD 135.76

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Besnikëri
USD 122.98

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 87.85

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 135.76

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 97.43

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO