Montijo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 82.13

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

E këndshme
USD 126.48

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Joshje e Gjatë
USD 126.48

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 100.20

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 100.20

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 90.34

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 139.62

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përulësi
USD 90.34

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 139.62

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 90.34

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 139.62

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Unitet
USD 100.20

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO