Odivelas Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.04

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Seksi
USD 116.86

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 97.65

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 123.26

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 88.04

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 88.04

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 88.04

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 136.07

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Arratisu Me Mua
USD 88.04

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 136.07

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Misterioze
USD 97.65

Misterioze

12 Trëndafila

Imagjinatë
USD 88.04

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO