Olhão Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.03

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 97.64

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Mbyllje Hesapi
USD 97.64

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 136.05

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

E ëmbël
USD 88.04

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Buzëqeshëse
USD 88.04

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 123.25

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 88.04

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 136.05

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 97.64

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 88.04

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Shikim i Shpejtë
USD 136.05

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO