Oliveira do Douro Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.68

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 88.75

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Martesë e Lumtur
USD 137.16

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 88.75

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 98.43

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 124.25

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 88.75

Pranim Dashurie

Trëndafila

E ëmbël
USD 88.75

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 137.16

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 159.75

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Mashtrim
USD 88.75

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 137.16

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO