...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.88

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Ego
USD 90.07

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Unitet
USD 99.90

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 90.07

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 99.90

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Forcë
USD 99.90

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 90.07

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 90.07

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 90.07

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 90.07

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Tërheqje
USD 139.20

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Joshëse
USD 90.07

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO