Póvoa de Santa Iria Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.62

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Seksi
USD 119.17

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 99.58

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 89.78

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 138.75

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 138.75

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 89.78

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dashuri e Shenjtë
USD 138.75

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Paqe
USD 89.78

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 138.75

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mbrojtje
USD 99.58

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rrezikojmë
USD 89.78

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO