Ponta Delgada Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.60

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Lavdi
USD 89.77

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 138.73

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 99.56

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Plot Shkëlqim
USD 89.77

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E ëmbël
USD 89.77

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 138.73

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Strehim
USD 138.73

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Rini
USD 89.77

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 89.77

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Shikim i Shpejtë
USD 138.73

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Besnike
USD 125.67

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO