Ponte do Lima Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.08

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Rehati
USD 136.13

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Mbyllje Hesapi
USD 97.70

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 88.09

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 136.13

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Hutim
USD 136.13

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 136.13

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Jeta Është e Ëmbël
USD 136.13

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 136.13

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 158.55

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Mbrojtje
USD 97.70

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Rrezikojmë
USD 88.09

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO