Pontinha Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.20

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Hare e ardhshme
USD 88.22

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.20

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 97.85

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 88.22

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 136.34

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 158.80

Thashethemëse

72 Trëndafila

Shpresë
USD 88.22

Shpresë

Gerbera

Misterioze
USD 97.85

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 136.34

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 136.34

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 136.34

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO