Portimão Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 82.18

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Urtësi
USD 90.40

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 90.40

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Pranim
USD 90.40

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 100.26

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Fisnikëri
USD 100.26

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 90.40

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 139.71

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Bukuri madhështore
USD 90.40

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 100.26

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Shikim i Shpejtë
USD 139.71

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 139.71

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO