Porto Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Porto është i njohur për verërat, urat dhe kishat historike. Qyteti ka një klimë të ngrohtë e cila është ideale për rritjen e luleve. Disa nga këto lule janë zambakët e verdhë dhe verdhokët. Gerberat shumëngjyrëshe poashtu janë një pamje e zakonshme në kopshtet e qytetit.
Lavdi
USD 82.09

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 114.93

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Meritë
USD 91.05

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 82.09

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 82.09

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 91.05

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 114.93

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Joshje e Gjatë
USD 114.93

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Vetmi
USD 114.93

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 126.87

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 82.09

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Elegante
USD 74.63

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 126.87

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Jeta Është e Ëmbël
USD 126.87

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Melodioze
USD 114.93

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 82.09

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dashuri Besuese
USD 126.87

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

E përjetshme
USD 82.09

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Top