São Domingos de Rana Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.16

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 89.28

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 99.02

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 137.98

Vdes për ty

Trëndafila

Forcë
USD 99.02

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

E ëmbël
USD 89.28

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 125.00

Melodioze

24 Trëndafila

Tërheqje
USD 137.98

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 137.98

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 89.28

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Bukuri Tekanjoze
USD 89.28

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 137.98

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO