São Mamede de Infesta Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.83

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Nënshtrim
USD 137.41

Nënshtrim

24 Trëndafila

Origjinale
USD 124.48

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Humor
USD 98.61

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Mbyllje Hesapi
USD 98.61

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 88.91

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 88.91

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 137.41

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 137.41

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 98.61

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Fisnike
USD 88.91

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Puthje
USD 124.48

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO