Santarém Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.43

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 88.47

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 98.13

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 136.73

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

E ëmbël
USD 88.47

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 136.73

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 88.47

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 136.73

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dëshirë
USD 136.73

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 88.47

Entuziaste

Trëndafila

Fisnike
USD 88.47

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 88.47

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO