Senhora da Hora Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.28

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 99.16

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 89.41

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 160.93

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Tërheqje
USD 138.17

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Vdes për ty
USD 138.17

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 125.17

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje Sekrete
USD 99.16

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 138.17

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 89.41

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Buzëqeshëse
USD 89.41

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mbrojtje
USD 99.16

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO