Sesimbra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.96

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mirënjohje
USD 89.06

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 98.77

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 98.77

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E hirshme
USD 89.06

E hirshme

Karafila , trëndafila

Origjinale
USD 124.68

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 89.06

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 137.63

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Shikim i Shpejtë
USD 137.63

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 89.06

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 137.63

Vdes për ty

Trëndafila

Mbrojtje
USD 98.77

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO