Chat with us, powered by LiveChat

Setubal Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Setubal ndodhet në afërsi të kreqytetit të Portugalisë e ku ndodhen edhe shumë lule vendase. Tulipanët dhe trëndafilat nga fermerët vendas janë të takonshme. Lule tjera të preferuara ndër banorët janë verdhokët dhe kalat. Gjatë Pashkëve qyteti është i mbushur edhe me aromën e zambakëve të bardhë.

Bukuri e Qëndrueshme
USD 82.09

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 139.55

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 139.55

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 82.09

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 100.15

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 100.15

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 126.42

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Lartësi
USD 126.42

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 90.30

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 139.55

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Ndjenja Të Ngrohta
USD 100.15

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 139.55

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO