Sintra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.61

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 98.35

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Hutim
USD 137.04

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 88.68

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Meritë
USD 98.35

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Tërheqje
USD 137.04

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Joshje
USD 98.35

Joshje

12 Trëndafila

Mbrojtje
USD 98.35

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Shikim i Shpejtë
USD 137.04

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 159.61

Mahnitëse

Trëndafila

E mrekullueshme
USD 124.14

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Mbrojtje
USD 98.35

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO