Torres Vedras Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urime
USD 124.08

Urime

Trëndafila dhe orkide

Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.57

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 98.30

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 80.57

Paç Fat

12 Trëndafila

E ëmbël
USD 88.63

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 136.97

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 98.30

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Shikim i Shpejtë
USD 136.97

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 98.30

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 124.08

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 98.30

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Imagjinatë
USD 88.63

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO