Valongo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.59

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 89.76

Pranim Dashurie

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 99.55

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 138.71

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Madhështore
USD 138.71

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

E ëmbël
USD 89.76

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 138.71

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Hare e ardhshme
USD 89.76

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Fisnikëri
USD 99.55

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 138.71

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 89.76

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 99.55

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO