Viseu Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.85

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 99.86

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Mbyllje Hesapi
USD 99.86

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 139.14

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Falënderim
USD 139.14

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 90.04

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 90.04

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E ëmbël
USD 90.04

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Tërheqje
USD 139.14

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 139.14

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 139.14

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Nënshtrim
USD 139.14

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO