Mahnitëse

Mahnitëse
Kodi i Produktit: prod003
24 trëndafila të bardhë. Përfshihet koshi dhe kartolina përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet