Magjepsëse

Magjepsëse
Kodi i Produktit: prod004
12 trëndafila të kuq, karafila rozë, zambakë ylli dhe gipsola. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet