Seksi

Seksi
Kodi i Produktit: prod006
Zambakë ylli rozë, trëndafila të kuq, gipsofila. Përfshihet shportë dhe kartë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet