Karakter

Karakter
Kodi i Produktit: prod007
Trëndafila të kuq, trëndafila të bardhë, gipsofila. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet