Delikate

Delikate
Kodi i Produktit: prod014
12 trëndafila të kuq me një cohë të bardhë abake. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet