Fisnike

Fisnike
Kodi i Produktit: prod016
Buqetë me Zambakë ylli dhe gipsofila. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet