Moderne

Moderne
Kodi i Produktit: prod018
Buqetë me gerbera rozë, zambakë të bardhë, margarita të vogla të bardha. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet