E këndshme

E këndshme
Kodi i Produktit: prod020
Luledielli, trëndafila rozë, trëndafila të bardhë, orkide. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet