Buzëqeshëse

Buzëqeshëse
Kodi i Produktit: prod022
Buqetë me trëndafila të kuq. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet