E butë

E butë
Kodi i Produktit: prod023
Buqetë me 24 trëndafila dhe jargavan. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet