Joshëse

Joshëse
Kodi i Produktit: prod024
Buqetë me 12 trëndafila të bardhë dhe karafila të vegjël rozë. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet

Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.