E shijshme

E shijshme
Kodi i Produktit: prod030
Buqetë me zambakë të bardhë, trëndafila të kuq. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet